Daily Greens hunajameloni

Daily Greens melonit ovat maukkaita ja mehukkaita. Kuten muidenkin Daily Greens melonien, myös Daily Greens hunajamelonin koko, ulkonäkö ja maku ovat keskimäärin parempaa I-luokkaa. Hunajamelonin huippusesonki kestää alkukesästä loppukesään. Daily Greens meloneihin kuuluvat myös Daily Greens cantaloupemeloni ja Daily Greens vesimeloni siemenetön.

Hunajamelonin maku on raikkaan makea ja mieto

Hunajameloni on kurkkuihin kuuluva kasvi, johon kuuluvat myös cantaloupemeloni ja galiameloni. Näitä meloneita kutsutaan myös sokerimeloneiksi. Hunajamelonin liha on vaaleanvihreätä tai vaaleankeltaista ja sileän kuoren väri vaihtelee vihreästä keltaiseen. Hunajamelonin hedelmäliha on mehukasta ja makeaa. Kypsän hunajamelonin ulkokuoren väri on tumman keltainen ja se on kokoonsa nähden painava. Hunajameloni tulisi säilyttää +7-10 asteessa. Hunajameloni tuottaa runsaasti etyleeniä, joten se kannattaa pitää erillään esim. vesimelonista, joka on herkkä etyleenille.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.