Daily Greens nektariini

Daily Greens nektariinit ovat ovat maukkaita ja mehukkaita. Koko ja ulkonäkö ovat myös keskimäärin parempaa I-luokkaa. Daily Greens nektariinia viljelevät Daily Greens persikan tavoin tarkoin valitut perheviljelijät Espanjassa. Nektariinin huippusesonki kestää alkukesästä loppukesään.

Nektariini on persikan sileäkuorinen muunnos. Ero persikan ja nektariinin välillä on pieni, joidenkin kasvitieteilijöiden mukaan vain yhden geenin suuruinen; sen, joka tekee persikan kuoresta nukkaisen. Nektariinilta tämä geeni puuttuu ja se onkin sileäpintainen. Nektariini voi kasvaa persikkapuissa ja vastaavasti nektariinipuuhun voi kasvaa nukkapintaisia ”mutantteja”.

Nektariini on usein kooltaan persikkaa pienempi ja maultaan yleensä makeampi. Kypsä nektariini on pehmeä ja niiden makua pidetään tuoreena täyteläisempänä ja ne ovat hieman hapokkaampia ja niiden hedelmäliha saattaa olla tuoreena hieman persikkaa kiinteämpää.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.