Daily Greens

Daily Greeens hedelmissä ja vihanneksissa niin ulkonäkö, kestävyys ja maku ovat parempaa I-luokkaa, mikä tarkoittaa parempaa myyntiä ja vähemmän hävikkiä! Daily Greens brändin mukaisesti Daily Greens hedelmien ja vihannesten viljelijät ovat tarkoin valittuja sopimusviljelijöitä. Daily Greens hedelmämme ja vihanneksemme tulevat pääosin espanjalaisilta perheviljelijöiltämme, jotka ovat hyvin sitoutuneita Daily Greens -brändiin, sen tuotteisiin ja kehittämiseen. Jokaisesta tuhannesta Daily Greens -tuotemerkillä myytävästä espanjalaisesta hedelmä- ja vihanneskilosta konsernimme lahjoittaa istutukseen yhden puun.  Lue lisää Daily Greens sivuilta >>

TULEVAISUUS ON VIHREÄ, LIILA, KELTAINEN, ORANSSI JA PUNAINEN. TULEVAISUUS ON ENEMMÄN HEDELMIEN JA KASVISTEN SYÖMISTÄ. TEHDÄÄN ARJESTA VÄRIKKÄÄMPI – HYVÄN MAUN, TERVEYTEMME JA PLANEETTAMME VUOKSI.

Kind of Human Olipa sato sitten korjattu aivan täällä kotikulmillamme tai Karibianmerellä, kaikki tarjoamamme hedelmät ja vihannekset käsitellään aina mahdollisimman humaanisti. Toimimme näin koko toimitusketjussa ja jokaisessa vaiheessa. Meillä on usko siihen, että hedelmät ja vihannekset omistautuneiden ja välittävien ihmisten käsissä tekevät maailmasta paremman paikan. Jos tämä ei ole ”Kind of Human”, niin kertokaa meille, mikä on.

Daily Greens sitruunaviljelijä -video  

Water management -video EN

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.