Daily Greens appelsiini

Daily Greens appelsiini on mehukas ja raikas suomalaisille maistuva sitrushedelmä. Pääsato eli talvisato kypsyy Välimeren maissa talvella ja siitä saamme nauttia myös täällä kylmemmässä pohjoisessa! 

Laadukkaat ja mehukkaat Daily Greens -appelsiinit kasvavat eri puolilla Espanjaa Valeciassa, Murciassa ja Andaluciassa. Näin saamme satoa koko appelsiinisesongin ajan. Maailman suurimmilta appelsiiniviljelyksiltä Valenciasta tulee 70 % Daily Greens -appelsiineista. Daily Greens on takuu tuotteen paremmasta laadusta. Kun haluat tarjota asiakkaillesi parasta appelsiinia kilpailukykyiseen hintaan kannattaa valita Daily Greens.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.