Daily Greens vesimeloni siemenetön

Daily Greens vesimelonit ovat siemenettömiä, maukkaita ja mehukkaita. Kuten muidenkin Daily Greens melonien, myös Daily Greens vesimelonin koko, ulkonäkö ja maku ovat myös keskimäärin parempaa I-luokkaa. Vesimelonin huippusesonki kestää alkukesästä loppukesään.

Näin vesimeloneista saadaan siemenettömiä

Tiesitkö, että meloni on kurkkuihin kuuluva kasvi, johon kuuluvat cantaloupenmeloni-, galiameloni- ja hunajamelonilajikkeet. Melonit ovat rakenteeltaan kiinteitä ja niissä siemenet sijaitsevat hedelmän keskellä toisin kun hieman eri sukuun kuuluvassa vesimelonissa, jossa siemet ovat kauttaltaan hedelmälihassa. Kun vesimelonin kukinto pölyttyy, hede- ja emikukintojen siitepölyn sekoittuessa keskenään syntyy siemeniä. Yleensä viljelyksillä 'tyttö' ja 'poika' -melonit pidetään eri peltolohkoilla ja kun siitepöly ei pääse sekaantumaan, syntyy vain siemenaihioita (valkoisia siemenen alkuja). Vesimelonit ovat siemenettömiä edellämainitusta syystä sekä lämpötiloista ja muista sääolosuhteista johtuen. 

Vesimelonista suurin osa on vettä

Vesimeloni on alun perin kotoisin Afrikasta, luultavasti Niilin laaksosta. Nykyään tunnetuin ja yleisimmin myydyin vesimeloni on punalihainen, mutta myös vaalea- ja keltalihaisia vesimelonityyppejä on olemassa.  Vesimelonit sisältävät todella paljon vettä (jopa 93–95 %), ja ne voivat kasvaa suuriksi, jopa 10-12-kiloisiksi. Maultaan vesimeloni on raikas ja virkistävä. Vesimelonit tulisi säilyttää +6-+10 asteessa. Vesimelonit ovat herkkiä etyleenille, joten ne kannattaa pitää erillään runsaasti etyleeniä tuottavista hedelmistä, kuten cantaloupe- ja hunajameloneista.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.