Daily Greens avokado Ready to Eat

Daily Greens Ready to Eat avokadot ovat kätevässä kahden kappaleen pakkauksessa valmiina käytettäväksi heti. Lajikkeena on ihana Hass! Se on ainoa avokadolajike, joka muuttuu vihreästä ruskeaksi kypsyessään. 

Ravintorikas avokado

Tiestikö, että avokadopuu on suuri ja ikivihreä. Avokadoa tiedetään viljellyn Väli-Amerikassa jo ennen Kolumbusta. Tuhansia vuosia sitten Guatemalan ja Meksikon intiaanit kutsuivat avocadoa ”Jumalten hedelmäksi” ja ylistivät sen elinvoimaisuutta ja hyvinvointia lisääviä ominaisuuksia. Avokado on ravitsevin kaikista hedelmistä. Erikoisuutena on hedelmämallon korkea rasvapitoisuus, keskimäärin 24 %. Rasva on korkealaatuista, koostumukseltaan verrattavissa oliiviöljyyn. 

Avokado sopii nautittavaksi mm. tuoreen ruisleivän päällä, kylmänä sosekeittona tai dippikastikkeena. Avokadon puolikkaasta saa myös juhlavan alkupalan täyttämällä kiven jättämän kolon esimerkiksi katkaravuilla, savustetulla lohella, tonnikalalla, mansikanviipaleilla, hedelmäsalaatilla tai muilla herkuilla. Avokadon tummumista voi ehkäistä puristamalla avokadolle ensin hieman sitruunamehua. Avokadoa ei saa kuumentaa, koska sen maku muuttuu pahaksi ja siihen alkaa kehittyä epäterveellisiä yhdisteitä. 

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.