Luomusatsuma

Alkukauden luomusatsuman kuoren väri on luonnollisen vihreä, koska yön ja päivän lämpötiloissa ei vielä ole riittävästi vaihtelua. Kyse on samasta ilmiöstä, joka meillä tunnetaan ruskana. Kylmien öiden koittaessa puu imee itseensä ravinteita talteen, jolloin lehtivihreä poistuu hedelmän kuoresta ja paljastaa keltaisen värinsä.

Vihreys ei siis merkitse, että hedelmä olisi raaka. Sisältä nämä luomusatsumat ovat väriltään kirkkaan oransseja, ja maultaan ihanan kirpeän makeita!

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.