Lanttu

Lanttu on nauriin, kaalin ja rypsin risteytys. Lanttu on maultaan makea ja rakenteeltaan kiinteä ja sopii hyvin keittoihin, laatikoihin, uuniin sekä sellaisenaan raasteena. Lantussa on paljon C-vitamiinia ja mikä parasta vitamiinipitoisuus ei juurikaan laske varastoinnin aikana. Lanttua viljellään Euroopassa eikä se ole tuttu juures muissa maanosissa.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.