Marjat

Satotukusta saa marjoja ympäri vuoden, kesällä tietenkin myös kotimaista. Yksi suurimmista marjatoimittajistamme Driscoll's toimittaa marjoja vuodenajan mukaan eri puolilta maailmaa, sieltä missä on kesä! Driscoll'sin marjat ovat laadukkaita ja maukkaita. Yritys on panostanut tuotekehitykseen mittavalla tavalla, jotta asiakkaille pystytään tarjoamaan laadukkaita tuotteita ympäri vuoden. Tiedustele koko marjavalikoimamme myynniltämme.

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.