Daily Greens viinirypäle

Daily Greens viinirypäleiden ihanan mehukas ja makea maku hurmaa – rasian sisällön syö yhdellä istumalta! Niin viinirypäleiden kuin muidenkin Daily Greens hedelmien ja vihannesten viljelijät ovat tarkoin valittuja espanjalaisia perheviljelijöitä, jotka panostavat erityisen paljon tuotteiden kokonaisvaltaiseen laatuun. 

Lue lisää viinirypäleistä >

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.