Daily Greens persikka

Daily Greens persikat ovat ovat maukkaita ja mehukkaita. Koko ja ulkonäkö ovat myös keskimäärin parempaa I-luokkaa. Daily Greens persikkaa viljelevät Daily Greens nektariinin tavoin tarkoin valitut perheviljelijät Espanjassa. Persikan huippusesonki kestää alkukesästä loppukesään.

Persikan hedelmiä pitää käsitellä varovasti, koska ne vaurioituvat herkästi paineltaessa. Hedelmä tuottaa runsaasti etyleeniä, joten sitä ei pidä säilyttää eteenistä herkästi kärsivien kasvisten lähellä. Kypsä persikka on hyvin muodostunut ja kiinteä, mutta ei kova. Sillä on sauma toisella sivulla ja tämän sauman kohdalta persikka on kypsänä pehmeämpi. Persikka ei kypsy enää poimimisen jälkeen, mutta kiinteät hedelmät pehmenevät parissa päivässä huoneenlämmössä. Puolikypsä persikka pehmenee kypsennettäessä ja esim. keittäminen ja paistaminen uunissa ovat suosittuja kypsennysmenetelmiä. Viipaloituna se pehmenee helposti hauduttamalla kuumassa sokeriliemessä.

Persikka on lähtöisin Kiinasta, jossa sitä on viljelty jo 400 eKr. Se symboloi Kiinalaisille kuolemattomuutta ja pitkää elämää. Sieltä sen viljely levisi Keski-Aasian kautta Aleksanteri Suuren mukana muinaiseen Kreikkaan ja Roomaan.

 

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.