Inkivääri

Inkivääri on kotoisin Aasiasta ja sitä on viljelty satoja vuosia. Inkivääri on ruohokasvi, jonka maavarressa on nystyräisiä mukuloita. Inkivääriä käytetään mausteena ja luontaislääkkeenä, inkiväärillä hoidetaan niin flunssan ensioireita kuin vatsavaivojakin. Inkiväärissä on etsyymejä jotka tuhoavat elimistöstä haitallisia bakteereja ja puhdistavat ja parantavat suoliston toimintaa.

Parantavien ominaisuutensa lisäksi tuoreen inkiväärin maku on must! syksyisissä keitoissa ja mausteisissa ruoissa. Inkivääriä saadaan ympärivuotisesti Kiinasta ja Etelä-Amerikasta.

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.