Banaani

Banaani on yksi Satotukun suurimmista artikkeleista, joka kuuluu lähes jokaisen asiakkaamme perusvalikoimiin. Kypsytämme banaanit omassa banaanikypsyttämössämme. Satotukusta saa monia eri banaanibrändejä Chiquitasta lähtien. Toimitamme myös Reilun kaupan Fair Nando -luomubanaania. Kaikki banaanimme ovat Rainforest Alliance -sertifioituja. Chiquitan banaanit tulevat pääosin Ecuadorista, Perusta, Panamasta ja Costa Ricasta. Muita banaanimerkkejäme ovat mm. Hola ja Golden B.

 

 

Monipuolisesti Satotukusta

Satotukku on Suomen johtava vihannes- ja hedelmätukku. Tarjoamme laajan valikoiman tuoreita vihanneksia, hedelmiä, marjoja, yrttejä ja juureksia ympäri vuoden kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä löydät myös Suomen laajimman luomuvalikoiman.  

Viljelijäkontaktimme ulottuvat noin 15:een maahan eri puolille maailmaa. Melkein kaikkia hedelmiä ja vihanneksia on saatavana ympäri vuoden, mutta painotamme toiminnassamme satokausia. Appelsiinia saa aina. Suurin ja lähin Espanjan appelsiinin satokausi kestää tammikuusta toukokuuhun.

Raikkaat, tuoreet vihannekset ja hedelmät ovat Satotukussa sydämen asia. Ammattitaitoinen ja palveluhenkinen henkilökuntamme työskentelee tuottaakseen suomalaisille parhaat, sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset.