Vahvuutena loistava logistiikka

Satotukkuun tulee tuotteita niin kotimaasta kuin ulkomailta jokaisena viikonpäivänä. Tuomme maahan hedelmiä ja vihanneksia 15:sta eri maasta, mm. Argentiinasta, Chilestä ja Etelä-Afrikasta asti. Yksi tärkeimmistä kumppaneistamme on Greenfood Iberica Espanjassa. 

Varaston kiertonopeus on erittäin nopea. Tavaran kiertonopeus on keskimäärin kaksi päivää, kotimaisten tuotteiden kohdalla vain päivä. Satotukku on keskittynyt systemaattisesti omaan toimintaansa, joten jakelu on annettu alan ammattilaisille, joilla on asianmukaiset, nykyaikaiset ja lämpötilakontrolloidut kuljetuskalustot käytössä. Koko Suomeen tavaraa toimitetaan joka päivä. Helsinkiin ja lähiseudulle toimitukset kuljetetaan useamman kerran päivässä.

Vastuullisuus

Tavoitteenamme on hillitä ilmastonmuutosta ja edistää luonnonvarojen kestävämpää käyttöä tukevia tekoja. Sekä tuonti- että jakelulogistiikassa tavoitteenamme on:
- optimoida kuljetuksia
- parantaa käyttämämme kuljetuskaluston energiatehokkuutta
- valita ympäristöä vähemmän kuormittavia kuljetusmuotoja

 2020 Hollannin tuontikuljetuksissa käytössä LNG kaasukäyttöisiä vetureita, Rotterdam-Vantaa. Näissä kuljetuksissa on noin 20% pienemmät hiilidioksidipäästöt verrattuna perinteisiin fossiilisiin polttoaineisiin.

2020 Kotimaan jakelulogistiikassa HVO-biodieselkäyttöisiä vetureita. Näillä kuljetuksilla on jopa 90% pienemmät hiilidioksidipäästöt verrattuna tavalliseen dieselpolttoaineeseen.

Kolme toimipistettä

Vihannes- ja hedelmätukkuna toimivan Satotukun pääkonttori, logistiikkakeskus sekä Euroopan modernein banaaninkypsyttämö sijaitsevat Vantaan Tuupakassa. Tampereen ja Turun myyntikonttorit tarjoavat paikallista tuntemusta. Turussa sijaitseva toinen varastomme helpottaa alueen logistisia järjestelyjä. 

Jäävuorisalaatin matka

Toimitusvarmuus ja hyvä tuotekierto

Sopimusviljelijät

Kaiken lähtökohta on tarkkaan valitut sopimusviljelijämme ympäri maailman. Satotukku on myös mittava kotimaisten tuotteiden toimittaja. 

Sopimuskuljetukset

Uusin ja modernein kalusto kuljettaa hedelmät ja vihannekset logistiikkakeskukseemme ja sieltä nopean kierron ansiosta asiakkaille viikon jokaisena päivänä.

Tuotekierto

Satotukun logistiikkakeskuksessa puheohjattu keräilyjärjestelmä mahdollistaaa suuren tuotevalikoiman. Keräily tapahtuu nopeasti ja toimitusvarmuus on erinomainen.

Tuotteiden säilytys

Hedelmät ja vihannekset säilytetään kullekin tuotteelle sopivassa lämpötilassa. Satotukussa on 13 modernia banaanihuonetta. 

Laatu

Tuotteiden tuoreus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä. Käsityönä tehty laaduntarkastus pitää huolen, että asiakkaamme saavat ensiluokkaisia hedelmiä ja vihanneksia.

Toimitusvarmuus

Satotukku toimittaa hedelmiä ja vihanneksia asiakkailleen 24/7. Logistiikkakeskuksemme keskeinen sijainti Vantaalla mahdollistaa tuotteille suorat jakelureitit kaikkialle. Satotukun toinen logistikkakeskus sijaitsee Turussa.

Tuoteturvallisuus ja laatu

Tuotteiden vastaanottoon panostetaan erityisesti ja tuotteiden kiertoa varastossa seurataan aktiivisesti. Mahdolliset poikkeamat kirjataan ylös ja kaikkiin ongelmatilanteisiin puututaan hyvissä ajoin, jo ennen tuotteen päätymistä asiakkaalle.

Laatu ja tuoteturvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja ja luovat pohjan kaikelle toiminnallemme. Tämän vuoksi voimme olla ylpeitä tarjoamistamme tuotteistamme. Pystymme luottavaisin mielin takaamaan parhaat, laadukkaat ja sopivan kypsät hedelmät ja vihannekset sekä toimivat ja joustavat toimitukset niin pienille kuin suurillekin asiakkaille. 

Oiva-raportit

Satotukku Vantaa
Satotukku Turku