Ajankohtaista

10.5.2019

Haemme kirjanpitäjää

Haemme Vantaan Tuupakkaan vakituiseen työsuhteeseen

KIRJANPITÄJÄÄ

Greenfood-yhtiöiden Suomen toimintojen talouden palvelukeskukseen. Täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydettyämme, joten lähetä hakemuksesi heti!

Vastuullasi ovat monipuolisesti kaikki taloushallinnon tehtävät kuten tapahtumien kirjaaminen, reskontran hoito, kuukausiraportointi, tilinpäätös, veroilmoitus ja ALV-ilmoitukset. Toimit tiiviissä yhteistyössä tiimissä, jossa on sinun lisäksesi kaksi muuta kirjanpitäjää sekä kaksi reskontranhoitajaa. Ensisijaisesti vastaat Greenfood-ryhmään kuuluvan Härmän Snackpoint-yhtiöiden kirjanpidosta.  Raportoit Group Business Controllerille.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Taloushallinnon ohjelmamme on Microsoftin NAV. Myös Jeevesin osaaminen luetaan eduksesi. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taidosta on hyötyä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, itseohjautuva, toimeen tarttuva ja joustava. Olet huolellinen, vastuuntuntoinen ja osaat pitää kiinni sovituista aikatauluista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa konsernissa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää työnkuvaasi erityisosaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Group Business Controller Jonas Broo puh. 040 521 7093. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen jonas.broo@satotukku.fi, mutta viimeistään 23.5.2019 mennessä. Otsikoi viestisi kirjanpitäjä/oma nimi”.