Ajankohtaista

28.11.2018

Haemme ammattitaitoista laadunvalvojaa Vantaan toimipisteeseen

Ovatko hevi-tuotteet sinulle tuttuja tai oletko työskennellyt elintarvikealalla?

Hedelmien ja vihannesten laadunvalvojana vastaat varaston laadunvalvonnan päivittäisistä operatiivisista työtehtävistä yhdessä muun tiimin kanssa. Vastuullasi ovat mm. tulotarkastusten teko sekä tulleiden asiakaspalautteiden käsittely. Tehtävässä hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeässä osassa, joten toivomme hakijalla olevan kokemusta asiakaspalvelusta ja asioimisesta viranomaisten kanssa. Työ on vuorotyötä ja hakijalla tulee olla valmius viikonlopputyöhön.

Edellytämme hakijalta hygieniapassia, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, järjestelmäosaamista (IMI-järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi), innostunutta asennetta ja tarkkuutta. Odotamme, että langat pysyvät käsissäsi kiireen keskellä, osaat ratkaista ongelmia ja kykenet tekemään nopeita itsenäisiä päätöksiä.

Aiempi kokemus tuoreiden hedelmien ja vihannesten ja/tai muiden lämpösäädeltyjen tuotteiden varastoinnista ja kuljetuksesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kehittää laadunvalvontaa nopeatempoisessa toimintaympäristössä, jossa asiakas on kaiken toiminnan keskipisteessä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Johanna Timonen puh. 040 451 6221 aina keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 12:00-15:00. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen johanna.timonen@satotukku.fi 16.12.2018 mennessä. Otsikoi viestisi ”Laadunvalvoja/oma nimi”.