Ajankohtaista

27.3.2018

Haemme Liedon toimipisteeseen varaston esimiestä

Haemme Lietoon vakituiseen työsuhteeseen

VARASTON ESIMIESTÄ

Varaston esimiehenä vastaat HeVi-varaston sekä -lähettämön päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta ja johtamisesta. Vastuullasi on mm. henkilöstö, materiaalit, koneet ja laitteet. Toivomme, että langat pysyvät käsissäsi kiireen keskellä ja osaat tehdä nopeita päätöksiä. Tehtävässäsi kehität oman vastuualueesi toimintaa ja huolehdit, että osastosi henkilöstö työskentelee turvallisesti. Osallistut myös esimiestehtävien ohessa varastotöihin. Raportoit tehtävässäsi logistiikkapäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- järjestelmäosaamista, IMI-järjestelmän osaaminen katsotaan eduksi
- kokemusta WMS-järjestelmien kehittämisestä ja implementoinneista
- kokemusta logistiikan esimies- ja kehitystehtävistä
- aktiivista kehitysotetta
- suomen ja englannin kielen taitoa
- kokemus HeVi- ja/tai muiden lämpösäädeltyjen tuotteiden varastoinnista ja kuljetuksesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kehittää varastotoimintoja nopeatempoisessa toimintaympäristössä, jossa asiakas on kaiken toiminnan keskipisteessä. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Lauri Ahorinta puh. 046 810 6776 keskiviikkona 4.4.2018 klo 15:00-16:00 ja keskiviikkona 11.4.2018 klo 15:00-16:00. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen lauri.ahorinta@satotukku.fi 12.4.2018 mennessä. Otsikoi viestisi ”varaston esimies / oma nimi”.