Ajankohtaista

26.1.2017

Vuoden parhaat hevi-osastot palkittiin Hevi-Galassa

Tammikuun 18. päivänä järjestetyssä Hevi- Galassa Puutarha-Sanomien järjestämän Suomen Paras Hevi -kilpailun 2017 voitti hypermarket-sarjassa Citymarket Itäkeskus, joka on toiminut usean vuoden ajan esimerkkinä monille aloittaville hedelmävihannesosaston hoitajille. Hevi-osastovastaavan Natalia Chornikovan tietämys ja taito tehdä houkutteleva osasto on monelle aloittavalle hevihoitajalle oppimisen paikka. Itäkeskuksen Citymarketin asiakaskunta on monipuolinen, mikä tuo mukanaan niin mahdollisuuksia kuin vaatimuksiakin. Satotukku onnittelee Nataliaa sekä koko heviosaston työryhmää!

Parhaat luomut

Luomutuotteet eivät ole enää tänä päivänä heviosastolla se pakollinen tai välttämätön tuoteryhmä vaan osa osastoa. Ne myymälät, jotka osaavat hyödyntää markkinaa ja tehdä houkuttelevan luomuvalikoiman kuluttajilleen ovat voittajia! Luomuvalikoima monipuolistuu jatkuvasti ja tuotteiden laatu on erinomaista. Kuluttajat ovat halukkaita kokeilemaan ja käyttämään niin arkena kuin juhlapyhinäkin terveellisiä ja lisäaineettomia raaka-aineita. Asiakkailla on erilaisia tarpeita ja syitä miksi luomu on heidän valintansa. Luomu ryhmänä kasvaa tällä hetkellä todella paljon ja nyt on oikea aika tuoda se esille omassa myymälässä.

Kaikkien myymälöiden hevihoitajien tulisi seurata omaa hevinmyyntiosuuttaan ja tietää minkä verran se on päivittäistavarapuolen myynnistä. Tärkeitä tietoja ovat myös luomun osuus heviosaston myynnistä sekä hävikin osuus. Jos tällaiset asiat eivät ole tiedossa on vaikea kehittää osaston tekemistä. Siispä, tuumasta toimeen ja tavoittelemaan superkaupan ja Suomen Paras LuomuHevi -kaupan 2017 K-supermarket Kasarmin lukuja, joilla on hevin osuus on 18% myynnistä ja se jos mikä on erinomainen suoritus! Onnea K-supermarket Kasarmille!

Paljon Onnea myös S-market Siilinjärvelle ja Citymarket Kaakkurille, joiden luomuhevin tekeminen oli esimerkillistä ja innostunutta! Jatkakaa samalla tavalla ja yhtä suurella sydämellä niin tuloksia alkaa syntyä! 

Ansaitut tunnustukset Vuoden 2017 Paras Hevi-kauppa kilpailussa luomu-katergoriassa, K-supermarket Kasarmi, S-market Siilinjärvi ja Citymarket Kaakkuri.