Ajankohtaista

19.10.2021

Bollon laadukkaat hedelmät


Huippulaadukkaat ja -maukkaat Bollon tuotteet rantautuvat taas hevi-osastoille. Yritys on panostanut tarkkaan laadunvalvontaan, jotta kuluttajat saisivat hedelmät niiden ollessa parhaimmillaan. Hedelmiä käsitellään hellästi ja ne poimitaan, lajitellaan ja pakataan käsin. Bollon tuotteet kuuluvat hedelmien premium-ryhmään.

Bollo international fruits on valencialainen yritys, joka on omistautunut korkealaatuisten hedelmien tuotantoon. Jose Vercher Cunatin perusti yrityksen vuonna 1922. Yhtiötä johtaa tällä hetkellä Vercher-perheen kolmas sukupolvi ja neljännen sukupolven yhdistys. Yritys kertoo, että heidän työntekijät ovat osa perhettä. Yli 800 suuruinen henkilökunta on täysin sitoutunut tarjoamaan vuoden ympäri erinomaisen laadukkaat hedelmät, joissa yhdistyy paras mahdollinen maku ja tuoreus.

Klementiinien parhaimmistoa

Espanjan parhaimmilla viljelysalueilla kasvatetaan maukkaita klementiinejä, jotka hurmaavat raikkaudellaan! Klementiini on mandariinin ja pomeranssin risteytys, jonka algerialainen pappi kehitti vuonna 1902. Klementiinin hedelmäliha on makeampi ja mehukkaampi kuin satsumalla, joka on mandariinin ja klementiinin välimuoto ja jalostettu useista pikkusitruksista. Bollon syksyn klementiini-lajikkeet ovat Clemenrubi ja Orogros Espanjasta. Ne ovat klementiinien parhaimistoa, sillä niiden kuori on ohut ja irtoaa helposti. Ne ovat myös ohutkalvoisia, siemenettömiä, mehukkaita, maukkaita, lihaisia ja kauniin värisiä.

Appelsiinit Espanjasta

Bollon appelsiinit Espanjasta saapuvat marraskuussa. Lajike on Navelinas ja kuuluu napa-appelsiineihin. Navelinas-lajikkeen appelsiinit ovat erittäin mehukkaita, sopivan makeita, kauniin värisiä, hyvän kokoisia ja tasalaatuisia.

Granaattiomenat saapuvat

Bollon granaattiomenat ovat vihdoin täällä. Nämä granaattiomenat ovat kauniin värisiä, tasalaatuisia ja niiden siemenet ovat ihanan kirpeitä ja herkullisia.