Ajankohtaista

11.3.2021

Uutta! Nordkrautin kotimaiset luomuhapankaalit ja kimchi

Nordkrautin erittäin herkulliset luomuhapankaalit ja kimchi ovat pakattu kivasti lasipurkkeihin. Hapatetut tuotteet ovat herkullinen lisuke erilaisiin ruokiin. Hapankaalia ja kimchiä voi syödä sellaisenaan esim. leivän päällä tai lisätä salaatteihin, keittoihin, pataruokiin, piirakoihin ja smoothieihin. 

Kotimaisesta luomukaalista valmistettu, elävä ja tuore hapankaali. Siinä on suomalaisen hapankaalituottaja Nordkrautin missio kiteytettynä. Nordkrautin hapatetut kaalit valmistetaan tuhansia vuosia vanhalla tavalla, fermentoimalla. Tiedämme, että elävä ruoka rakastaa vatsaa ja että fermentoituun ruokaan liittyy monia terveysvaikutuksia. Luonnollinen käymisprosessi säilöö ruoan ravintoaineet ja tuo kehoomme bakteerikantoja, jotka voivat auttaa ylläpitämään ruoansulatusjärjestelmämme tasapainoista mikrobikasvustoa ja auttaa elimistöämme hyödyntämään ravintoaineita paremmin. Nordkrautin hapatettuja kaaleja on tällä hetkellä kolme eri versiota: Perinteinen luomuhapankaali, kirkkaan keltainen tuoreella kurkumalla ja mustapippurilla maustettu hapankaali sekä sopivasti tulinen kimchi-hapankaali. Kaikki Nordkrautin kaalit ovat pastöroimattomia ja sopivat vegaaneille. Nordkrautin hapankaalit valmistetaan Juvalla Etelä-Savon maakunnassa, missä myös luomukaalimme viljellään. 

Säilytys kylmässä. Käytä avattu tuote 7-10 päivän aikana. Valmistettu käsin perinteisellä maitohappokäymisellä Suomessa. Pastöroimaton. Hapatetut vihannekset säilyvät sitä pidempään, mitä kylmemmässä niitä pidetään. Lämpötila saa laskea nollaan, jopa allekin, sillä maitohappobakteerit säilyvät pakastettaessakin. Tiivistä tuote aina käytön jälkeen mehunsa alle.